Experts met wie u verder kijkt

Altijd en overal aanvragen

Alles regelen, op het moment dat jij dat wilt. Dat is de meerwaarde die jij je inwoners biedt met de app die wij ontwikkelden voor inwoners. Daarmee bepalen inwoners zelf waar en wanneer ze bijvoorbeeld hun paspoort aanvragen. Zo krijgen ze de touwtjes in handen.

Efficiƫnter werken

Midden in de nacht een paspoort aanvragen? Dat kan, met onze app voor inwoners. Daarmee kunnen ze op elk moment van de dag zaken regelen, simpelweg met de telefoon. En onafhankelijk van tijd en plaats.

Via de app communiceert de klant rechtstreeks met jouw organisatie. Zo kunnen aanvragen en meldingen worden gedaan op het moment dat inwoners dat zelf willen. Voor inwoners betekent dat volledige controle, voor jouw organisatie een efficiĆ«ntere werkwijze. 

Volledige aansluiting

De nieuwe app voor inwoners sluit naadloos aan op jouw zaaksysteem, zodat aanvragen en meldingen direct worden verwerkt. Maar een zaaksysteem is niet vereist om de app te kunnen aanbieden. Ook zonder functioneert de app zoals jij dat wilt.

Functionaliteiten

De app bundelt verschillende functionaliteiten. Welke functionaliteiten, dat bepaal je zelf. Waar bied jij je klanten meerwaarde en waar wil je zelf de controle over houden? 

Optimale interactie

Met de app kunnen inwoners meldingen en aanvragen doen. Denk aan de WOZ-voormelding en een melding Openbare ruimte. Daarnaast krijgt de app een nieuwsfunctionaliteit. Daarmee kan jouw organisatie niet alleen met inwoners communiceren, maar de inwoner ook met jou. Voor optimale interactie.

Advies nodig?

Welke functionaliteiten interessant zijn voor jouw inwoners, is afhankelijk van jouw organisatie. Neem daarom eens contact met ons op. We kunnen je adviseren in de keuze van een pakket aan functionaliteiten, zodat de app niet alleen bij de organisatie past, maar ook bij jouw inwoners. 

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt