Experts met wie u verder kijkt

Herwaardering

De WOZ-waarden worden ieder jaar opnieuw bepaald om ze voor het opvolgende belastingjaar te kunnen beschikken.

Tijdrovende klus

De uitvoering van een juiste waardebepaling is ieder jaar weer een tijdrovende klus. Modellen moeten opnieuw worden ingericht, je moet waardeverhoudingen opnieuw bekijken en afwijkingen verklaren. Dat kost tijd en mankracht die je misschien liever ergens anders aan besteedt.

Herwaarderen kunnen wij ook

SMQ is je partner. Wij kunnen de druk op de organisatie verlichten door te ondersteunen bij (gedeeltelijke) herwaardering. Zo heb jij de handen vrij voor zaken die meer prioriteit hebben. Ontzorgen, noemen we dat.

Herwaarderingen in de praktijk

Druk op de afdeling verlagen

Onze experts verlagen de druk op de afdeling. Wij weten uit ervaring dat het werken met peilpuntensystemen erg arbeidsintensief kan zijn. Je krijgt ondersteuning bij het inrichten van het model, de uitvoering van de waardering en de controle van de gegeneerde waarden. Onze experts hebben ervaring met alle waarderingsapplicaties. 

SMQ waarderingsapplicatie WebVISION

Wij hebben zelf ook een waarderingsapplicatie in huis: WebVISION. Tijdens de ontwikkeling hiervan stonden een praktische werkwijze en procesmatige uitvoering van WOZ-werkzaamheden centraal. Het resultaat? WebVISION helpt bij een eenvoudige uitvoering van de herwaardering. Hierbij zijn gegenereerde WOZ-waarden coherent en consistent. Al aanwezige onderlinge waardeverhoudingen worden gerespecteerd.

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt