Experts met wie u verder kijkt

Kadastrale bijwerking

Een juiste kadastrale registratie is voor gemeenten van groot belang. Door deze registratie zijn de zakelijk gerechtigden van percelen bekend. Dit is de basis voor een juiste aanslagoplegging.

Deels geautomatiseerd en deels handmatig

De kadastrale bijwerking verloopt deels geautomatiseerd en deels handmatig. Een specialistisch en tijdrovende taak? Vreest u voor de gevolgen die ontstaan wanneer u de mutaties niet tijdig verwerkt? Twijfels over de correctheid en volledigheid? Onze experts ondersteunen u graag.

De oplossing

Onze experts zijn gespecialiseerd in de (geautomatiseerde) uitvoering van de kadastrale bijwerking en de verwerking van de uitval. Deze werkzaamheden voeren zij in diverse applicaties uit. Met de inzet van onze experts bent u ervan verzekerd dat u altijd over de juiste kadastrale afbakening beschikt.

SMQ ondersteunt u

Afstemming

Welke mutaties dienen grondig onderzocht te worden? Welke mutaties kunnen we direct verwerken? Hierover gaan wij met u in gesprek.

Geautomatiseerde verwerking

Daarna wordt de BRK levering deels geautomatiseerd verwerkt, veelal in een gegevensmagazijn. Onze kadasterspecialisten controleren vervolgens de verwerkte mutaties op volledigheid en correctheid. Ook de gevolgen die mutaties met zich meebrengen op het gebied van andere basisregistraties worden in kaart gebracht. Waar nodig stemmen wij deze op elkaar af.

Handmatige verwerking

De overgebleven mutaties (niet-geautomatiseerd) verwerken wij handmatig.

Onze experts werken zelfstandig en kunnen met alle voorkomende systemen overweg. Hierdoor heeft u geen omkijken naar de uit te voeren werkzaamheden.

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt