Experts met wie u verder kijkt

Marktanalyse voor de WOZ

Een juiste marktanalyse is essentieel voor herwaardering van de WOZ. Door de vraagprijzen en de gerealiseerde verkoopgegevens te analyseren, kan SMQ de input leveren voor de juiste WOZ-waardepaling.

Juiste uitvoering van de marktanalyse

Met verschillende geautomatiseerde modules ondersteunen we bij de uitvoering van de marktanalyse. De resultaten hiervan zijn beslissend voor de waarden van het volgende tijdvak. 

'Vreemde' analyses als uitkomst

Komen er 'vreemde' analyses voor in de marktanalyseresultaten? Dat kan gebeuren, ondanks dat je veel tijd en zorg hebt besteed aan de marktanalyse. Het is daarom nodig om alle marktcijfers de twee opvolgende jaren te bewaken en waar nodig aan te passen. Zodat de marktanalyse op een juiste wijze uitgevoerd wordt.

SMQ doet de marktanalyses

De experts van SMQ doen de marktanalyses, en houden daarbij onder andere rekening met de grillen van een stijgende en een dalende markt. Daarnaast weten zij hoe de marktanalyse uitgevoerd moet worden voor 'oude' verkoopcijfers. 

Het resultaat van onze marktanalyses

Onze experts zijn bekend met de diverse geautomatiseerde waardebepalingsapplicaties, waardoor zij de marktanalyse goed kunnen uitvoeren. SMQ zorgt ervoor dat de uitgevoerde marktanalyse de juiste basis vormt voor de herwaardering. Het resultaat? Een correcte uitvoering van de waardering een dus een vermindering van het aantal bezwaar- en beroepschriften.

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt