Experts met wie u verder kijkt

Mediation (Verbinden)

Gemeenten en woningcorporaties registreren op verschillende manieren dezelfde soorten vastgoed-data. Vaak is het registreren een tijdrovende en kostbare klus en gebeurt het niet volledig. ‘Duurzaam gebruikmaken van data’ is dan ook geen trend meer maar een zichtbaar middel.

Effiënter uitvoeren

Zou u het bijhouden van uw objectgegevens niet veel efficiënter willen uitvoeren? Door bijvoorbeeld het gezamenlijk bijhouden van de WOZ-registratie met de inliggende woningcorporaties?

Oplossing

WOZ-waarden vooraf ter inzage verstrekken, het voorkomen van onnodige bezwaren en informatie krijgen over objectmutaties in het woningcorporatiebestand. Kortom, gegevens ontvangen in plaats van halen. Hoe klinkt dit? SMQ biedt u deze mogelijkheid.

Persoonlijk

Vergelijken

Maatwerk

Innovatie

Waarom de oplossing van SMQ?

Resultaten

SMQ helpt u verder

Persoonlijk 

SMQ brengt gemeenten en woningcorporaties fysiek bij elkaar, wensen worden besproken en getoetst op haalbaarheid. Tijdens een persoonlijk gesprek geeft u aan welke objectkenmerken en informatie u zou willen ontvangen. Hier blijkt vaak direct al meer mogelijk dan vooraf gedacht.

Vergelijken

SMQ is gespecialiseerd in vele vormen van vastgoedregistraties. Die van u zien er wellicht anders uit dan die van de woningcorporatie. SMQ verbindt deze gegevens met slimme oplossingen aan elkaar en maakt ze hierdoor uitwisselbaar.

Maatwerk

Iedere situatie kent specifieke wensen. De mediation van SMQ betreft dan ook altijd maatwerk. Na het persoonlijke gesprek wordt in overleg met u besloten welke bestaande kennis en expertise we inzetten. Het doel? Samen met (de) woningcorporatie(s) schaalvoordeel behalen.

Innovatie

Het tijdperk is aangebroken om niet langer zelf gegevens te genereren, maar om reeds gegenereerde gegevens te gebruiken.

Waarom de oplossing van SMQ?

Door onze mediation behaalt u samen met woningcorporaties enorme schaalvoordelen. Risico’s worden beperkt, er zijn geen geschillen over de juistheid van registraties en data wordt duurzaam gebruikt (eenmalig vastleggen, meervoudig gebruiken). Het doel? Optimalisatie van uw objectenbestand. Hierdoor is minder gemeenschapsgeld nodig.

Door de tussenkomst van SMQ als onafhankelijke schakel blijft de rechtmatigheid van beide (semi-) overheidsinstellingen geborgd.

Resultaten

SMQ heeft met haar mediation bewezen dat gemeenten en woningcorporaties efficiënt gebruik kunnen maken van elkaars gegevens. Er ontstaat een win-win situatie voor u én (de) woningcorporatie(s).

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt