Experts met wie u verder kijkt

Bezwaarafhandelingsmodule

BAM is de afkorting van onze BezwaarAfhandelingsModule; een gebruiksvriendelijke en uitgebreide webbased-applicatie die het afhandelen van bezwaren zeer efficiënt laat verlopen. Ook op afstand kunt u gebruikers volgen, controleren en aansturen. Wilt u weten wat de BAM voor u kan betekenen?

Herkent u dit?

Komt het bij u wel eens voor dat het u onduidelijk is hoeveel bezwaren er openstaan? Niet inzichtelijk hoeveel bezwaren openstaan? Is het soms niet duidelijk wie welk bezwaar af dient te handelen, of wat de status van bezwaren is? Of zit u wellicht met meerdere programma’s, waartussen u moet switchen, voor een uitspraak?

De oplossing

Met de volledig geïntegreerde BezwaarAfhandelingsModule (BAM) van SMQ is dit jaarlijks terugkerend proces minder tijdrovend.

Over de BezwaarAfhandelingsModule

Webbased applicatie

 

De BAM bestaat niet uit losse onderdelen, maar is een gebruiksvriendelijk en uitgebreid webbased systeem. Zo zijn alle verschillende onderdelen voor het afhandelen van bezwaarschriften in BAM geïntegreerd. Wel zo efficiënt en tijdbesparend!

Functionaliteiten

De BAM biedt u de mogelijkheid om:

  • bezwaren in te boeken;
  • grieven te benoemen en te beantwoorden, onder andere met behulp van een ruime keuze aan goed leesbare standaard tekstblokken;
  • uitspraken op te stellen in de door u gewenste indeling;
  • werkpakketten te maken;
  • de status van de diverse bezwaren te bewaken;
  • diverse managementrapportages te genereren;
  • volledig digitaal te werken.

Uitbesteden

Iedereen die een inlogmogelijkheid voor de BAM ontvangt, kan aan de slag. U bepaalt welke bevoegdheden u aan een medewerker toekent. Daarnaast zijn de in te vullen velden voorgeprogrammeerd. Dit, samen met de vastgestelde tekstblokken, maakt dat iedereen in de BAM consequent en eenduidig werkt.

Doordat de BAM een webbased applicatie is, kunt u als gebruiker met alle betrokkenen op afstand communiceren en gebruikers volgen, controleren en aansturen.

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt