Experts met wie u verder kijkt

Herwaardering

Ieder jaar moeten de WOZ-waarden opnieuw worden bepaald. De WOZ-waarden worden in het nieuwe jaar gebruikt voor de berekening van te betalen belastingen. Met SMQ heeft u een partner om dit arbeidsintensieve werk procesmatig af te handelen.

Uitvoering van een juiste waardebepaling

De uitvoering van een juiste waardebepaling is ieder jaar weer een tijdrovende klus. Modellen moeten opnieuw worden ingericht, u moet waardeverhoudingen opnieuw bekijken en afwijkingen verklaren.

SMQ ondersteunt u bij de (gedeeltelijke) herwaardering

Het proces vergt erg veel van de capaciteit van uw medewerkers. SMQ ondersteunt u als partner, bij het uitvoeren van (gedeeltelijke) herwaarderingen. Wij kunnen (onderdelen van) dit proces voor u uitvoeren. Dit doen wij zowel op projectbasis als ook door inzet van onze medewerkers bij u in huis.

In de praktijk

Druk op uw afdeling verlagen

Met de inzet van onze experts neemt de druk op uw afdeling af. We weten uit ervaring dat het werken met peilpuntensystemen erg arbeidsintensief kan zijn. Onze experts kunnen u ondersteunen bij het inrichten van het model, de uitvoering van de waardering én de controle van de gegeneerde waarden. Zij hebben ervaring met alle op de markt aanwezige waarderingsapplicaties.

SMQ waarderingsapplicatie WebVISION

SMQ heeft de waarderingsapplicatie WebVISION in huis. Daarmee werken we praktisch en procesmatig in de uitvoering van WOZ-werkzaamheden. WebVISION draagt bij aan een eenvoudige uitvoering van de herwaardering. Gegenereerde WOZ-waarden zijn coherent en consistent. Reeds aanwezige onderlinge waardeverhoudingen worden gerespecteerd.

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt