Experts met wie u verder kijkt

Kadastrale bijwerking

Een juiste kadastrale registratie is voor gemeenten van groot belang. Door deze registratie zijn de zakelijk gerechtigden van percelen bekend. Dit is de basis voor een juiste aanslagoplegging.

Deels geautomatiseerd en deels handmatig

De kadastrale bijwerking verloopt deels geautomatiseerd en deels handmatig. Een specialistisch en tijdrovende taak? Vreest u voor de gevolgen die ontstaan wanneer u de mutaties niet tijdig verwerkt? Twijfels over de correctheid en volledigheid? Onze experts ondersteunen u graag.

De oplossing

Onze experts zijn gespecialiseerd in de (geautomatiseerde) uitvoering van de kadastrale bijwerking en de verwerking van de uitval. Deze werkzaamheden voeren zij in diverse applicaties uit. Met de inzet van onze experts bent u ervan verzekerd dat u altijd over de juiste kadastrale afbakening beschikt.

SMQ ondersteunt u

Geautomatiseerde verwerking

De Basis Registratie Kadaster levering kan deels geautomatiseerd verwerkt, veelal in een ‘gegevensmagazijn’. Onze kadasterspecialisten controleren vervolgens de verwerkte mutaties op volledigheid en correctheid. Ook de gevolgen die mutaties met zich meebrengen op het gebied van andere basisregistraties worden in kaart gebracht. Deze stemmen we waar nodig op elkaar af.

Handmatige verwerking

De overgebleven, niet-geautomatiseerde mutaties verwerkt u handmatig. Deze moeten grondig onderzocht worden. De experts van SMQ kunnen u dit werk uit handen nemen, maar ook kunnen zij u hierbij begeleiden of opleiden. Onze experts werken zelfstandig en kunnen met alle voorkomende systemen overweg. Wij gaan graag met u in gesprek over onze mogelijkheden.

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt