Experts met wie u verder kijkt

Mediation (Verbinden)

Gemeenten en woningcorporaties registreren op verschillende manieren dezelfde soorten vastgoed-data. Wijzigen of toevoegen van gegevens kost veel tijd en gebeurt soms onvolledig. Het duurzaam gebruikmaken van data is dan ook een gemeengoed geworden. Dat betekent: gebruik maken van elkaar, binnen én buiten de organisatie. SMQ verbindt uw vastgoed-data en gegevens en beveiligt deze vanzelfsprekend.

Effiënter uitvoeren

Sommige werkzaamheden worden binnen én buiten uw organisatie te vaak dubbel gedaan. Zo hebben woningcorporaties en gemeenten soms dezelfde informatie nodig. Zou u niet liever efficiënt werken met dezelfde informatie?

Oplossing

WOZ-waarden vooraf ter inzage verstrekken, het voorkomen van onnodige bezwaren en informatie krijgen over objectmutaties in het woningcorporatiebestand. Kortom, gegevens ontvangen in plaats van halen. Hoe klinkt dit? SMQ biedt u deze mogelijkheid.

Persoonlijk

Vergelijken

Maatwerk

Innovatie

Waarom de oplossing van SMQ?

Resultaten

SMQ helpt u verder

Persoonlijk 

SMQ brengt gemeenten en/of woningcorporaties bij elkaar. Wensen worden besproken en getoetst op haalbaarheid. U geeft in een persoonlijk gesprek aan welke informatie u zou willen ontvangen. Vaak is er direct al meer mogelijk dan vooraf gedacht.

Vergelijken

SMQ is gespecialiseerd in vele vormen van vastgoedregistraties. SMQ verbindt gegevens middels slimme oplossingen aan elkaar en maakt ze hierdoor uitwisselbaar. Wellicht dat uw databestand nét even anders is. SMQ vindt de oplossing door uw registratie naast de andere te leggen.

Maatwerk

Iedere situatie kent specifieke wensen. De verbindingen die SMQ legt, betreffen dan ook altijd maatwerk. Na het persoonlijke gesprek wordt in overleg met u besloten welke bestaande kennis en expertise we inzetten. Het doel? Samen met woningcorporatie(s) of gemeente(n) schaalvoordeel behalen.

Innovatie

Het is tijd dat (semi)overheidsorganisaties meer gebruikmaken van elkaars gegevens. Registraties van objecten zijn namelijk door meerdere partijen goed te gebruiken. SMQ helpt u de uitwisseling van gegevens mogelijk te maken. Dat doen we met nieuwe technieken, schaalvoordelen én de benodigde veiligheid.

Waarom de oplossing van SMQ?

Door onze werkwijze behaalt u enorme schaalvoordelen. Risico’s worden beperkt, er zijn geen geschillen over de juistheid van registraties en data worden duurzaam gebruikt (informatie eenmalig vastleggen, meervoudig gebruiken). Het resultaat? Door de optimalisatie van uw objectenbestand is minder gemeenschapsgeld nodig.

Met de tussenkomst van SMQ als onafhankelijke schakel blijft de rechtmatigheid van (semi) overheidsinstellingen geborgd.

SMQ heeft met haar mediation bewezen dat gemeenten en woningcorporaties efficiënt gebruik kunnen maken van elkaars gegevens. Er ontstaat een win-win situatie voor de woningcorporatie én de gemeente.

Resultaten

SMQ heeft met haar mediation bewezen dat gemeenten en woningcorporaties efficiënt gebruik kunnen maken van elkaars gegevens. Er ontstaat een win-win situatie voor u én (de) woningcorporatie(s).

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt