Experts met wie u verder kijkt

Bezwaar

Waterschappen hebben hun eigen financieringsstelsel. Deze bestaat onder andere uit zuiveringsheffing, verontreinigingsheffing en watersysteemheffingen. Ingezetenen kunnen hiertegen een bezwaarschrift indienen. De bezwaarschriften moet u zorgvuldig afhandelen binnen de daarvoor geldende termijnen.

Specialistisch en tijdsintensief

De afhandeling van ingekomen bezwaarschriften is specialistisch werk en kost ieder jaar weer veel tijd van uw medewerkers. U moet gegevens controleren en informatie inwinnen.

SMQ is uw partner

Het proces vergt erg veel van uw capaciteit. SMQ vangt dit voor u op en is uw partner voor het voeren van uw bezwaar- en beroepsprocedures.

SMQ ondersteunt

Onze experts

De experts van SMQ handelen op projectmatige wijze de bij u binnengekomen bezwaarschriften af. Hierbij doen zij zelfstandig onderzoek. Het resultaat? Een weloverwogen uitspraak.

Waarom SMQ?

De experts van SMQ hebben jarenlange ervaring met bezwaarprocedures voor waterschappen. Ze zijn vaardig in het snel en effectief uitvoeren van dit specialistische werk.

U kunt zich richten op andere onderdelen van het proces

Door gebruik te maken van de experts van SMQ voor de afhandeling van de bezwaarprocedures bent u verzekerd van een snelle en effectieve uitvoering. Zo kunt u zich richten op andere onderdelen van het proces.

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt