Experts met wie u verder kijkt

Herbouwwaardetaxatie

De herbouwwaarde van een object wordt gebaseerd op het bedrag dat nodig is om dit object op precies dezelfde wijze opnieuw op te bouwen. SMQ biedt een herbouwwaardetaxatie die op een eigen, efficiënte en unieke wijze werkt.

Vraagstukken

Niemand wil onder- of oververzekerd zijn, teveel premie betalen, privé aansprakelijk worden gesteld worden, als beheerder of bestuurder. U wilt ook niet dat herbouwaarden incorrect in de boeken staan…

Wat is de feitelijke status van uw vastgoed?

De vraagstukken zoals hier voorgesteld, zijn goed te voorkomen. SMQ biedt de ondersteuning waar u die nodig heeft. Het is goed om eerst de feitelijke status van het vastgoed vast te stellen. SMQ gebruikt een herbouwwaardetaxatie om u te ondersteunen.

Een unieke effiënte werkwijze

Herbouwwaardetaxatie

SMQ biedt u een herbouwwaardetaxatie aan voor alle voorkomende vastgoedobjecten. We streven altijd naar het vermijden van risico’s van onder- of oververzekering. Zo is er voor u doorlopende zekerheid.

Door onze jarenlange ervaring met het taxeren van diverse vastgoedobjecten, kunnen we een correcte waardebepaling van uw vastgoed uitvoeren. Het resultaat? We leveren u een hoogwaardig rapport waarin onze waardering is opgenomen.

Modulair uitbreidbaar

Het is mogelijk het rapport met de herbouwwaarde modulair uit te breiden. Hoe? Dat vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek. In ieder geval kijken wij bij iedere herbouwwaardetaxatie naar de juistheid van de basis-/brongegevens, de bouwaard, onderhoudstoestand en de gebouwgebonden installaties. Daarnaast voeren wij ook roerende zaak taxaties uit om de inboedel op waarde te bepalen.

Waarom de oplossing van SMQ?

Woningcorporaties taxeren meestal eens in de zes jaar de herbouwwaarde van hun panden. Tussentijds worden deze waarden vaak geïndexeerd. Significante, noodzakelijke wijzigingen, nieuwbouw en sloop zijn vaak pas na zes jaar zichtbaar. In deze gevallen volstaat de vastgestelde herbouwwaarde bij schade dan ook niet meer. Met de oplossing van SMQ bent u doorlopend gegarandeerd voorzien van feitelijk juiste waarden voor lagere kosten. U blijft dus continu up-to-date.

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt