Experts met wie u verder kijkt

HuurderConnect

Een goede communicatie met uw huurders is essentieel. Persoonlijk contact is vaak wenselijk, maar is niet altijd haalbaar. Een prima alternatief is e-mail, maar hierbij ontvangt u informatie niet altijd correct en volledig. Met HuurderConnect krijgt u wél de juiste informatie, die ook meteen in uw bestaande systeem wordt verwerkt.

Vraagstukken

Bent u ’s avonds en in het weekend niet bereikbaar en zorgen telefonische informatieverzoeken en servicemeldingen voor piekmomenten? Ontvangt u schriftelijke verzoeken regelmatig onvolledig?

De oplossing: HuurderConnect

HuurderConnect geeft u de mogelijkheid simpel en open uw diensten aan te bieden en contact te onderhouden met uw klanten. HuurderConnect kan naar wens en voor onder andere reparatieverzoeken, servicemeldingen, klachten of suggesties worden ingezet. HuurderConnect is beschikbaar via de iPhone app, de website of mobiele website.

Volledige informatie voor de juiste vervolgactie

Omdat de melding vanuit de applicatie vraaggestuurd wordt opgebouwd, beschikt u over volledige informatie om de juiste actie te ondernemen. Meldingen komen binnen per e-mail of worden gekoppeld aan uw eigen meldingen- of servicesysteem. Hierdoor pakt u de meldingen op zodra het u uitkomt.

Volledig integreerbaar met de meeste back- en midofficesystemen

HuurderConnect is volledig integreerbaar met de meeste back- en midofficesystemen. Er kunnen eenvoudig XML-koppelingen worden aangebracht, bijvoorbeeld door middel van webservice. SMQ verzorgt de volledige integratie van HuurderConnect in uw software. 

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt