Experts met wie u verder kijkt

Interactieve Voormelding

Een correcte WOZ-waarde wordt steeds belangrijker. De WOZ-waarde vormt de basis voor diverse gemeentelijke heffingen en sinds kort ook voor de verhuurdershefing. Ook in het woningwaarderingsstelsel komt de WOZ-waarde al terug. Met de Interactieve Voormelding oefent u in een vroeg stadium invloed uit op deze waarde.

Vraagstukken

Overlegt u met uw gemeente over een juiste WOZ-waarde? Als u dit al doet, gebeurt dit dan op basis van het uitwisselen van Excel sheets? Overlegt u tijdig en met de juiste persoon?

 

 

Input leveren op de WOZ-waarde

De Interactieve Voormelding van SMQ zorgt ervoor dat u in een vroegtijdig stadium en op het door u gewenste moment input levert op de WOZ-waarde. 

Hoe werkt het?

Via een beveiligde digitale omgeving ziet u de voorgestelde WOZ-waarde van uw woningen en niet-woningen, direct in het bronbestand. Voor aanvang van het nieuwe belastingjaar beoordeelt u alle kenmerken en wijzigt u deze eenvoudig. Het is mogelijk meerdere objecten tegelijk aan te passen. Een eventuele wijziging van de waarde is direct zichtbaar in de nieuwe aanslag. 

Indien gewenst, geeft u ook uw huurders eenvoudig toegang tot de Interactieve Voormelding. Het voordeel is transparantie richting de huurder, wat leidt tot minder vragen en meer gedragenheid. Bovendien krijgt uw huurder meer inzicht in de opbouw van de WOZ-waarde van de woning. Door uw huurder de primaire en secundaire objectkenmerken te laten controleren, optimaliseert u direct het basisbestand.

Succes in de praktijk

Onze Interactieve Voormelding is reeds geïmplementeerd bij tientallen gemeenten, waaronder Amsterdam, Almere, Tilburg en bij het Gemeentelijk Belastingkantoor Twente (GBT).

Support Interactieve Voormeldingen

Bij SMQ vinden we het belangrijk om optimaal in uw informatiebehoeften te voorzien. Daarom staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden. Voor supportvragen kunt u contact opnemen met onze servicedesk. Hieronder ziet u mogelijkheden voor contact met onze servicedesk:

Onze support wordt geregeld door Exxellence Public B.V. 

Support portaal: https://support.exxellence.nl

Telefonische support: +31742470122

Algemene nummer +31742566602

U kunt hier nadere informatie over de systeemvereisten van Interactieve Voormeldingen vinden.

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt