Experts met wie u verder kijkt

Data-scan en dataoptimalisatie

De juistheid van de data, die u gebruikt voor bijvoorbeeld het bepalen van uw WOZ-waarden, wordt steeds belangrijker. De data en daarop gebaseerde waarden bepalen in steeds belangrijker mate uw beslissingen. Ook de hoogte van af te dragen belastingen en huurinkomsten zijn ervan afhankelijk.

Herkent u dit?

Heeft u het idee dat uw data beter kan worden bewaard, ingezet of geactualiseerd? Of denkt u dat het met de kwaliteit van uw data wel goed zit, maar wilt u dit ook eens objectief vastgesteld zien?

 

Wat doet SMQ voor u?

SMQ gebruikt auditsoftware, om de volledigheid en kwaliteit van de data die u gebruikt voor het bepalen van bijvoorbeeld de marktwaarden verhuurde staat te meten. Onze software beoordeelt uw data op consistentie en samenhang met de andere beschikbare data.

Vanwege onder andere onze samenwerking met nagenoeg alle Nederlandse gemeenten en de WOZ-gegevens die we daar gebruiken, onze toegang tot de BAG data en de beschikking over diverse taxatiegegevens, kunnen we data uit diverse bronnen raadplegen en matchen. Voor de uit te voeren werkzaamheden hebben wij bovendien beschikking over onze eigen ervaren taxateurs en data-analisten.

Wat is het resultaat?

Op basis van onze analyse, gecombineerd met onze kennis van vastgoed, ontvangt u een heldere presentatie van de bevindingen. Dit geeft u of een bevestiging van uw vermoedens van de juistheid van uw data, of u weet op welke binnen welke complexen optimalisatie wenselijk is. Wel zo prettig voor u én uw accountant! Uiteraard zijn wij u graag van dienst bij het verrichten van eventuele herstelwerkzaamheden.

Waarom SMQ?

SMQ is een onafhankelijke en ervaren speler op het gebied van data-analyse en -verrijking. Veel (semi)overheidsbedrijven werken reeds met ons samen. 

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt