Experts met wie u verder kijkt

Mediation/Verbinding

Daeb of niet-Daeb, WWS-puntentelling, voorzieningen, onderhoudstoestand; zomaar enkele zaken die u jaarlijks moet bijhouden. Woningcorporaties en gemeenten registreren veelal op verschillende manieren soortgelijke vastgoed-data. Vaak is dit tijdrovend en kostbaar. ‘Duurzaam gebruikmaken van data’ is dan ook een must.

Meer gegevens ontvangen in plaats van halen?

Zou u het bijhouden van uw vastgoed-data niet veel efficiënter en met minder kosten willen uitvoeren? Bijvoorbeeld door het gezamenlijk met uw gemeente bijhouden van de WOZ-registratie? De WOZ-waarden vooraf kunnen inzien, geen bezwaar meer hoeven te maken, uw huurders betrekken bij deze vaststelling? Kortom, meer gegevens ontvangen in plaats van halen? SMQ biedt u deze mogelijkheid.

Verbinden

SMQ brengt gemeenten en corporaties fysiek bij elkaar. Aan tafel worden wensen besproken en door SMQ getoetst op haalbaarheid. Tijdens een gesprek worden de wensen van alle partijen inzichtelijk. Het resultaat? Er blijkt vaak direct al meer mogelijk dan men vooraf denkt...

SMQ verbindt

SMQ is gespecialiseerd in vele vormen van vastgoedregistraties. Die van u zien er wellicht anders uit dan die van uw gemeenten. SMQ maakt deze gegevens met slimme oplossingen vergelijkbaar en hierdoor uitwisselbaar.

Maatwerk

Per situatie en corporatie zijn er verschillende wensen, de werkwijze van SMQ is dan ook altijd maatwerk. Na het inventarisatiegesprek besluiten wij in overleg met u welke bestaande kennis en expertise van SMQ wordt ingezet om samen met uw gemeente schaalvoordeel te behalen.

Innovatie

Het is tijd om niet langer zelf gegevens te genereren, maar om reeds gegenereerde gegevens te gebruiken.

Waarom SMQ?

Met de werkwijze van SMQ behaalt u als woningcorporatie samen met uw gemeente enorme schaalvoordelen. Risico’s worden beperkt, er ontstaan geen geschillen over de juistheid van registraties, data wordt duurzaam gebruikt (eenmalige inwinning, meermalig gebruik). Het bovenliggende doel wordt behaald; u houdt inkomsten over voor nieuwe ontwikkelingen in uw organisatie. Door de tussenkomst van SMQ als onafhankelijke schakel blijft de rechtmatigheid van beide (semi-) overheidsinstellingen geborgd.

Het resultaat?

SMQ heeft met haar mediation bewezen dat woningcorporaties en gemeenten efficiënt gebruik kunnen maken van elkaars gegevens. Een win-win situatie voor u én voor uw gemeente ontstaat.

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt