Experts met wie u verder kijkt

SLIM-app

Vastgoed-data is continu onderhevig aan wijzigingen. De wijzigingen worden vaak op verschillende manieren en momenten verkregen en bijgehouden. SMQ biedt met haar SLIM-app de oplossing voor een eenduidige, simpele en betrouwbare registratie van uw vastgoed. Met de SLIM app controleren en completeren onze specialisten graag uw data in het veld, maar doet u dit desgewenst ook zelf. De software en tablet zijn hierdoor ideaal voor het controleren en aanvullen van uw WWS-punten!

Herkenbare vragen

Wanneer verkrijgt u uw vastgoed-data? Tijdens een mutatie? Tijdens het groot onderhoudsplan? Wanneer registreert u deze data, en nog belangrijker, hoe registreert u deze data? Gebeurt dit consequent, per medewerker op dezelfde wijze en in één bronbestand? Met de SLIM app van SMQ zijn dit geen vragen meer.

 

 

Eenvoudig en snel uw vastgoed inventariseren

Met de SLIM-app inventariseert u op een eenvoudige manier uw vastgoed. Alle gegevens die bij een object horen, zijn direct beschikbaar. Hierdoor controleert, muteert en registreert u al uw vastgoed.

Controleren, muteren en registeren

Over de SLIM-app

De SLIM-app van SMQ is een in eigen huis ontwikkelde app die werkt op een handzame tablet. Op een eenduidige wijze controleert, muteert en registreert u al uw vastgoed-data. De data van al uw vastgoed (zowel woningen als al uw andere vastgoed) leest u eenvoudig in. Alle  veldwerkzaamheden voor mutaties en het controleren van kenmerken (bijvoorbeeld voor de WOZ-waardering) voert u vervolgens uit.

Doordat uw medewerker alle objecten uit het werkgebied bij zich heeft, kan hij ook ‘bij toeval’ waargenomen aanpassingen verwerken.

Bruikbaar voor iedereen

Door de simpele en heldere opbouw van deze innovatieve app is deze bruikbaar voor iedereen binnen uw organisatie. De data wordt van tevoren rechtstreeks uit uw bestaande softwarepakket ingeladen. Per object zijn alle kenmerken zichtbaar. Deze kenmerken kunt u direct aanpassen.

Verwijderen is slechts een druk op de knop, bijvoorbeeld een verwarmd vertrek toevoegen is een kwestie van opvoeren.

Foto’s worden met de tablet gemaakt en direct op de juiste plek opgeslagen. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor opmerkingen. Aan het einde van de dag kunt u als output een Excel-bestand genereren. Ook is het mogelijk om de gewijzigde data rechtstreeks in uw vertrouwde softwarepakket te verwerken.

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt