Experts met wie u verder kijkt

Zaakgericht werken

Corporaties werken hard aan het verbeteren van de dienstverlening. Tegelijkertijd vraagt de maatschappij om een verschuiving van dienstverlening, waarbij de klant het tijdstip en het kanaal voor interactie kiest. Om op deze verschuiving in te spelen, is een goed ingericht KCC, de frontoffice voor alle vragen van klanten, partners en instellingen, van doorslaggevend belang. De juiste IT-oplossing is hierbij een erg belangrijke schakel.

Herkent u dit?

Zaakgericht werken is voor veel corporaties een zeer actueel onderwerp. Bovendien een grote uitdaging, omdat er enerzijds flink bezuinigd moet worden en anderzijds omdat klanten, partners en instellingen steeds meer een kanaalonafhankelijke en optimale dienstverlening verwachten. Zaakgericht werken moet ervoor zorgen dat de processen binnen uw organisatie dusdanig zijn ingericht, dat er afdeling overschrijdend wordt samengewerkt, met de zaak als middelpunt. De juiste ondersteunende ICT-middelen zijn hierbij van cruciaal belang.

Wat doet SMQ voor u?

SMQ heeft samen met haar zusterbedrijf Exxellence een zaaksysteem ontwikkeld voor de (semi)overheid. Dit zaaksysteem draait reeds bij een groot aantal (semi-)overheidsbedrijven. SMQ en Exxellence leveren niet alleen dit zaaksysteem, maar zorgen er met een uitstekende begeleiding van onze consultants voor dat het juist binnen uw bedrijf optimaal functioneert. Het Exxellence zaaksysteem kent zeer goede koppelmogelijkheden met alle belangrijke primaire systemen die binnen de corporatiesector actief zijn.

Wat is het resultaat van zaakgericht werken?

We zien dat processen aan de voorkant vaak prima zijn ingericht. Het gaat erom dat vervolgens ook de verbinding wordt gelegd met andere afdelingen en partijen. Pas dan kan er samengewerkt worden, met als uiteindelijk doel, het beter bedienen van uw klant. Door processen te stroomlijnen en disciplines aan elkaar te verbinden, stelt u de zaak centraal. Uw bedrijfsvoering is effici├źnt, u opereert als een transparante overheid en u kunt uw klant altijd van de gewenste actuele informatie over de voortgang van een zaak voorzien, ongeacht het kanaal dat uw klant gebruikt.

Waarom SMQ?

SMQ is een onafhankelijke en ervaren speler op het gebied van data-analyse en -verrijking. Veel (semi-)overheidsbedrijven werken reeds met ons samen. Wij zijn bekend binnen uw werkterrein en zorgen ervoor dat het Exxellence zaaksysteem optimaal binnen uw organisatie wordt geïmplementeerd.

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt