Experts met wie u verder kijkt

SMQ > 

Disclaimer

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.smq.nl. Door deze website te bezoeken en/of de op-of-via-deze-website-aangeboden-informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Gebruik van de SMQ website

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.

Informatie van derden, producten en diensten

Wanneer SMQ links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op-of-via-deze-websites-aangeboden-producten-of-diensten door ons worden aanbevolen. SMQ aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico.

Informatie gebruiken

SMQ behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op-of-via-deze-website-aangeboden-informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze website over te nemen, te downloaden of openbaar te maken, te verspreiden of in grote mate te vermenigvuldigen zonder voorafgaande toestemming van SMQ.

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt