Experts met wie u verder kijkt

Certificering

ISO-certificering

Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor ons een van de belangrijkste speerpunten, naar buiten toe én binnen onze organisatie. Als onderdeel van Kune Group willen we onze klanten garanderen te staan voor kwaliteit, terwijl we onze eigen milieuvoetprint zo veel mogelijk beperken.

ISO 9001 en ISO 14001 zijn twee certificaten die jaarlijks aangeven hoe een bedrijf het doet op het gebied van kwaliteitsmanagement en milieumanagement. Om onszelf te verplichten deze processen altijd op orde te hebben, laten we ons jaarlijks auditeren. Ook dit jaar heeft SMQ beide certificeringen behaald.

Milieumanagement is voor ons aan de orde van de dag. Zo werken we zo veel mogelijk paperless, zijn onze werkplekken voorzien van ledverlichting en rijden we auto’s met een lage CO2 uitstoot.

Ook het waarborgen van kwaliteit binnen onze processen is voor ons erg belangrijk. Zo hebben we een helder en transparant beleid waarin we volgens vaste richtlijnen rapporteren, reviewen en borgen. Dit leidt tot een hogere tevredenheid van medewerkers en klanten.

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt