Experts met wie u verder kijkt

Algemeen

Anne-May Kuijpers is gestart als intercedent bij SMQ

We hebben een nieuwe collega bij SMQ. Vanaf 1 november is Anne-May Kuijpers het SMQ-team komen versterken. "Ik ben met open armen ontvangen in een heel warm team. Dat is natuurlijk een geweldige start."

Vertel, met wie krijgen onze klanten straks te maken?
Anne-May Kuijpers, 29 jaar en geboren en getogen in Wierden. Na mijn opleiding
Sociaal Juridisch Medewerker in Zwolle, heb ik ervaring op gedaan in HR en detachering bij een nautische dienstverlener. Na een leerzame tijd van acht jaar was het tijd om al m’n ervaring uit te breiden met nieuwe kennis.”

Waarom heb je voor SMQ gekozen?
“Tijdens de gesprekken merkte ik dat er veel gedrevenheid is. Die enorme drive om er meer uit te halen, het niet laten voor wat het is. Dat sprak me erg aan.”

Wat is jouw rol in het team?

“Als intercedent wil ik goede en enthousiaste kandidaten binden aan SMQ en aan onze klanten.
Dat betekent dat ik bij een aanvraag van een gemeente of samenwerkingsverband op zoek ga naar een geschikte kandidaat. Het is belangrijk om een band op te bouwen met de kandidaat om diegene een fijne en interessante werkplek te bieden. Daarnaast zijn Heleen en ik continu op zoek naar nieuwe medewerkers en onderhouden we het contact met medewerkers en klanten.”

Hoe heb je de eerste periode bij SMQ ervaren?
“Ik ben met open armen ontvangen in een heel warm team. Dat is natuurlijk een geweldige start.  Ik ben begonnen in de drukste tijd van het jaar, enerzijds krijg ik de tijd om rustig in te werken, anderzijds kan ik direct aan de slag. Ik hou van het ad hoc werk, dus dat komt goed uit. Geen dag is hetzelfde, dat zijn de mooiste dagen.”

Wat zijn je uitdagingen de komende tijd?
“Dit nieuwe vakgebied ontdekken en verkennen. Vanaf januari zal ik meer collega’s en klanten ontmoeten. In dit vak is het belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen zodat je op elkaar kunt bouwen. Ik heb zin om mezelf wegwijs te maken in dit mooie bedrijf!”

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt