Experts met wie u verder kijkt

Algemeen

Geweldig jubileumjaar voor SMQ! Bedankt!

Voor SMQ was 2016 een bijzonder jaar. Op 1 april 2016 bestonden SMQ en haar zusterorganisatie Exxellence exact 15 jaar. Een succes dat gevierd moest worden, samen met onze relaties en medewerkers. Alle medewerkers hebben een taart thuisgestuurd gekregen. Ook zijn er taarten bezorgd bij onze relaties. Drie van hen wilden we in het bijzonder bedanken.

De eerste drie taarten zijn bezorgd door Gudo Munsters, Harco Wesselink en Michel Veenhuis.

·         De gemeente Almere, als eerste gemeentelijke klant van Exxellence;

·         De gemeente Oude IJsselstreek, als eerste gemeentelijke klant van SMQ;

·         Het eerste samenwerkingsverband dat klant werd bij Exxellence en SMQ: Gemeentelijk Belastingkantoor Twente GBT.

Bedankt

Inmiddels zijn onze relaties bedankt voor het vertrouwen en de kritische houding. Hieraan danken wij het succes van onze organisaties, kunnen wij presteren en nog meer innovatieve software en dienstverlening ontwikkelen. Op naar de volgende 15 jaar! Onze relaties hebben het afgelopen jaar een taart mogen ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u daarvan melding doen bij SMQ.

Kune Group

Exxellence en SMQ (2001) maken deel uit van Kune Group. Zusterbedrijven zijn eLABBS, Prodicom en VeloA. Door verschillende specialismen samen te brengen, kan Kune Group (semi)overheden volledig ontzorgen. Van dataoptimalisatie tot verandermanagement: Kune Group brengt software en dienstverlening samen.

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt