Experts met wie u verder kijkt

Algemeen

SMQ bij Tribune BRP in Amersfoort

Op donderdag 8 december 2016 vindt de Tribune BRP plaats in Amersfoort. Operatie BRP brengt u op de hoogte van de stand van zaken van het programma en licht een aantal inhoudelijke onderwerpen toe. Exxellence en SMQ zijn bij de Tribune aanwezig om onder andere de mogelijkheden voor ondersteuning van SMQ in burgerzaken met u te bespreken.

SMQ op de beursvloer

SMQ is aanwezig op de Tribune en laat u zien hoe zij als dienstverlener vanuit verschillende rollen bijdraagt aan een succesvolle implementatie van BRP op burgerzaken. SMQ detacheert BRP-specialisten, BRP-analisten, onderzoekers die veldwerk verrichten, consultants ZaakSysteem en medewerkers voor uw KlantContactCentrum.

SMQ gebruikt bovendien verschillende tools voor het verhogen van de kwaliteit van BRP-gegevens. Zo maakt de adresonderzoeksmodule van SMQ adresgerelateerde gegevens inzichtelijk en afhandeling van adresonderzoeken gemakkelijk. De module genereert zelf stapsgewijs benodigde documenten. Hij bevat formulieren, waarmee medewerkers bij veldonderzoek direct informatie aan zaken kunnen toevoegen. Met de module als aanvulling op uw zaakgerichte werkwijze, zijn uw BRP-data direct inzichtelijk voor alle gebruikers binnen uw organisatie. SMQ zal tijdens de Tribune de mogelijkheden van de onderzoeksmodule tentoonstellen.

Zusterbedrijf Exxellence geeft workshop over zaakgericht werken

Exxellence verzorgt tenminste elk uur een workshop ‘Samen Exxelleren: zaakgericht op weg naar selfservice en individualisering in burgerzaken dienstverlening.’ De burger, uw klant, vraagt aandacht op individueel niveau via een veelvoud aan kanalen. U streeft wellicht naar optimalisatie van uw processen en samenwerking met andere gemeenten. Maar hoe bereikt u deze ogenschijnlijk volledig tegengestelde doelen? En hoe zorgt u ervoor dat zaakgericht werken en selfservice geaccepteerd worden binnen uw burgerzakenafdeling en succesvol gekoppeld worden aan de BRP? Op deze vragen gaan wij in tijdens onze workshop.

Woont u de workshop van Exxellence bij?

De Tribune vindt plaats op 8 december 2016 bij De Rijtuigenloods in Amersfoort. Bezoekers zijn tussen 10.00 en 16.30 welkom. Deelname is gratis. Om de workshop van Exxellence bij te wonen, heeft u geen speciaal ticket nodig. Wel willen we u vragen om te reserveren.

Reserveer uw plek

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt