Experts met wie u verder kijkt

Algemeen

SMQ gaat proactief en samen met jou Q3 en Q4 in!

Q1 en Q2 van belastingjaar 2017 zitten er alweer bijna op! In het tweede half jaar is het structureel druk voor gemeenten, weten we uit jarenlange ervaring. Zo staat de herwaardering voor de deur in oktober, en staan de laatste definitieve controles voor de aanslagoplegging op de planning. Zaken waarbij gemeenten vaak wel wat hulp kunnen gebruiken. Via SMQ reserveer je nu alvast ondersteuning.

Krachtenbundeling

Onze specialisten staan voor je klaar. En dit jaar hebben we nog meer te bieden. SMQ groeit namelijk fors. Door een bundeling van krachten binnen de Kune Group, waar SMQ onderdeel van is, hebben we vernieuwende dienstverlening mogelijk gemaakt. Zo kunnen we diverse deelprocessen als project van je aannemen of bijvoorbeeld ondersteuning bieden op afstand via ons klantencontactcentrum.

Bovendien kunnen we nu ook prestatie-afspraken maken. Zodat je zeker weet dat je het gewenste eindresultaat behaalt, volgens afspraak. En uiteraard is inhuur op jouw locatie ook nog steeds mogelijk.

Reserveer nu alvast extra capaciteit

Nu al zeker dat je ondersteuning nodig hebt? Wees er dan op tijd bij. De eerste gemeenten hebben namelijk al onze taxateurs en BAG-medewerkers gereserveerd. Hoe verder in het jaar we komen, hoe minder expertise beschikbaar is. En als je tijdig reserveert, dan betaal je ook nog gunstigere tarieven. Reden genoeg dus, om alvast na te denken over de invulling van de laatste kwartalen.

Expertise van SMQ nodig? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt