Experts met wie u verder kijkt

Algemeen

SMQ maakt het verschil met nieuwe belastingsoftware

SMQ kondigt nieuwe belastingsoftware aan! Hier leest u een sneak peek van de nieuwe ontwikkelingen.

SMQ is continu bezig met het verbeteren van haar dienstverlening. In dit kader zijn we al enkele maanden bezig met het ontwikkelen van een nieuw product. Ons uitgangspunt is uw inwoner! Hiermee kan een efficiënter en meer inwonergericht proces met betrekking tot lokale belastingen worden ontwikkeld. Toekomstbestendig en geheel volgens nieuwe richtlijnen.

Wat ons nieuwe product precies inhoudt, houden we nog even voor onszelf. Wel kunnen we vertellen dat we het belastingproces vanaf de input van de inwoner tot de output naar dezelfde inwoner of aangesloten instanties flink moderniseren.  Het gaat om software die in samenwerking met onze partner Exxellence wordt ontwikkeld.

Exxellence en SMQ hebben eerder succesvol apps en softwareoplossingen voor lokale overheden geïntroduceerd. Het laatste voorbeeld hiervan is de Interactieve Voormelding. Dit jaar zetten we grote stappen vooruit en daar is nieuwe software een belangrijk onderdeel van.

Dit kunnen en doen we niet alleen. Gemeenten en belastingsamenwerkingsverbanden helpen ons met ideeën en een kritische noot, om tot een goed product te kunnen komen. Heeft u ideeën of wilt u meer weten van de doorontwikkeling van het proces/product? U mag altijd reageren via onderstaand formulier en wij nemen contact met u op.

Op de belastingconferentie op 21 en 22 maart in Papendal kunt u al kennismaken met onze nieuwe aanpak! We nodigen u van harte uit ons aan te spreken. 

Neem contact met mij op

Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op

SMQ - Contactform footer

SMQ - Contactform footer

SMQ: experts met wie u verder kijkt